KNWU Ploegentijdrit

 

Stel een team van vier samen en ga de uitdaging aan!

 

DIT JAAR ORGANISEERT DE GROTE PRIJS VIJFHUIZEN DE KNWU PLOEGENTIJDRIT VOOR DE TWEEDE KEER NA HET SUCCES VAN VORIG JAAR. DEZE TIJDRIT WORDT, ZOALS DE NAAM AL ZEGT, IN SAMENWERKING MET DE KONINKLIJKE NEDERLANDSE WIELERUNIE GEORGANISEERD.
 
Het evenement richt zich geheel op de sportieve fietser en er kan worden gereden in drie categorieën, te weten; licentiehouders (mannen en gemixt), mannen of gemixt en vrouwen. De laatste twee categorieën zijn speciaal bedoeld voor fietsers die geen licentiehouder zijn bij de KNWU, waardoor ze mogen deelnemen aan wegwedstrijden. De KNWU Ploegentijdrit kent vijf kwalificatielocaties waar wordt gestreden om de snelste tijd. Deelname aan de KNWU Ploegentijdrit is gratis en tevens ontvangen deelnemers een goodiebag! Geef jij je op met fietsvrienden of collega’s voor de kwalificatierit tijdens de Grote Prijs Vijfhuizen?

 

De KNWU PLOEGENTIJDRIT is een tijdrit voor ploegen van 4 personen en heeft een afstand van 10 kilometer. De laatste binnengekomen persoon van het team bepaald de finishtijd. Het is dus een perfecte manier van teambuilding. Voor bijvoorbeeld sportteams, bedrijven of vriendengroepen.

 

Naast deelname aan de KNWU Ploegentijdrit, kan ook deel worden genomen aan de individuele tijdrit. In het programma is voldoende rusttijd tussen de wedstrijden , dus u kunt gerust met beide wedstrijden meedoen.

 

De inschrijvingen gaan vanaf 5 februari open en verlopen direct via de KNWU