Wedstrijden

1 juni is het weer zover!


Op 1 juni 2014 zal Vijfhuizen opnieuw geheel in het teken staan van de Grote Prijs Vijfhuizen! Zoals ieder jaar organiseren we een race voor iedere fietser; jong en oud, sportief en professioneel en man en vrouw. Daarom nodigen wij u graag uit voor alweer de zevende editie van de Grote Prijs Vijfhuizen!

De GP5 is het evenement om je snelheid te meten, te laten zien hoe goed je bent en te strijden tegen je vrienden. Dit kun je doen in een team tijdens de KNWU Ploegentijdrit of individueel. De ploegentijdrit wordt georganiseerd in samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Wielerunie voor de sportieve fietser, met als hoofdprijs een deelname aan de tijdrit tijdens de Eneco Tour! Daarnaast kun je je natuurlijk ook individueel inschrijven en je vrienden of vriendinnen zo uitdagen!

En in 2014 zal de GP5 in het teken staan van het vrouwenwielrennen. Wij hebben namelijk gezien dat steeds meer vrouwen de wielrenfiets ontdekken, maar deze sportieve vrouwen doen nog lang niet allemaal mee aan de GP5 om hun talenten te laten zien! Maar, daar kun jij wat aan veranderen. Schrijf jezelf daarom snel in via onze website en nodig ook je vriendin, vrouw, buurmeisje, tante allemaal uit om mee te doen! Geen vrouw? Niet getreurd, uiteraard zijn ook nog steeds alle mannelijke sportieve wielrenners van harte welkom!

Naast alle sportiviteit hebben we ook een feestterrein met gezellige eetkraampjes en muziek, al met al genoeg redenen om mee te doen! Wij hopen jullie in grote getallen te zien op zondag 1 juni, tot dan