Grote Prijs Vijfhuizen (GP5) – 2 juni 2013

Na een tijdelijke stilte rondom Grote Prijs Vijfhuizen, komt de Grote Prijs Vijfhuizen in 2013 gewoon weer terug! Een aangepast wedstrijdschema, een licht gewijzigd concept, veel kinderactiviteiten en natuurlijk een gezellig feest.

 

2 juni 2013 zal vijfhuizen geheel in het teken staan van dit mooie evenement. De wedstrijden en het gezellige plein zullen samen met talloze enthousiaste wielrenners, kinderen, bewoners en bezoekers van het evenement, het straatbeeld die dag vullen.

De Grote Prijs Vijfhuizen is dit jaar vernieuwd met de komst van de KNWU Ploegentijdrit. In samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Wielerunie wordt deze tijdrit speciaal georganiseerd voor de sportieve fietser met als hoofdprijs een deelname aan de tijdrit tijdens de Eneco Tour op 7 augustus 2013.

Naast de KNWU Ploegentijdrit is er ook de Individuele Tijdrit voor de sportieve fietser die haar fietskwaliteiten wil laten zien tijdens de Grote Prijs Vijfhuizen.

Ook dit jaar kunnen licentiehouders zich inschrijven voor de KNWU Omnium. Deze bestaat uit een KNWU Criterium en KNWU Individuele Tijdrit*.

Voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar zal ook dit jaar de Rabo Dikke Banden Race worden gehouden.

Het dorpshart is deze dag een gezellige plek waar men kan genieten van een hapje, een drankje en muziek. Ook voor de kinderen is er van alles te doen.

Óók deelnemen? En de spanning ervaren van een spectaculaire wedstrijd? Dat kan! De inschrijvingen zijn open!

*Voor deze wedstrijden heb je een KNWU-Licentie nodig.

No Comments Yet.

Leave a reply